Mød din nye a-kasse!

zzxx

Lever din nuværende a-kasse ikke helt op til dine forventninger og krav, eller er du i vildrede om, hvilken a-kasse du overhovedet skal vælge? 

Arbejder du indenfor salg og marketing og søger du efter en mere mĂĄlrettet a-kasse? SĂĄ er a-kassen Business Danmark lige noget for dig! A-kassen Business Danmark er nemlig specifikt rettet mod bĂĄde lønmodtagere, ledere og selvstændige indenfor salgs- og marketingsbranchen i Danmark. 

A-kassen hjælper dig, uanset om du netop har mistet dit job og gerne vil tilbage til arbejdsmarkedet, eller hvordan du skal tackle livet som selvstændig. 

Hvorfor a-kasse?

Hvorfor er det egentlig vigtigt at melde sig ind i en a-kasse? En a-kasse hjælper med at finde dig til at rette pĂĄ jobmarkedet, uanset om du er nyuddannet og aldrig har haft et fuldtidsjob før eller har brug for vejledning til f.eks. at begĂĄ sig som selvstændig erhvervsdrivende. Med et medlemskab til en a-kasse er du ogsĂĄ sikret økonomisk sikkerhed, hvis du en dag skulle miste dit job og stĂĄ uden fast indtægt. 

Du kan vælge din a-kasse alt efter, hvilken uddannelse du har, eller hvilken slags branche du arbejder indenfor – mange a-kasser har endda ekstra frynsegoder til dig som betalende medlem!

Workshops og jobcaféer

Business Danmark er sat i verden for at hjælpe personer, der arbejder med salg og marketing pĂĄ en meget specifik mĂĄde, hvor personlig rĂĄdgivning med dialog, workshops og sĂĄkaldte jobcafĂ©er er i hovedsædet. JobcafĂ©erne har blandt andet fokus pĂĄ motivation, CV og ansøgning, jobsamtale, LinkedIN og mindfulness. 

Jobmarkedet kan ofte være en forvirrende og til tider frustrerende jungle at begå sig i, især for helt nyuddannede. Derfor vil en række eksperter inden for området også med løbende mellemrum vejlede dig i, hvordan du tackler netværksmøder, sociale medier, rekrutteringsprocesser som jobsøgende. 

Masser af professionel rĂĄdgivning

Som medlem af a-kassen Business Danmark er du altid sikret topprofessionel rĂĄdgivning og vejledning fra eksperter, der arbejder inden for det samme felt som dig. Sagsbehandlerne bag har derfor det rette og relevante kendskab til at kunne guide dig mod nye højdepunkter i din karriere. Udover dette vil du blive inviteret til forskellige events om salgs- og marketingsbranchen, hvor du kan netværke med ligesindede og tilgĂĄ en masse ny viden pĂĄ en spændende mĂĄde. 

Derudover vil du få adgang til en onlinekarrierecenter med en række foredrag, lydbøger, sparring og uddannelse om det at arbejde i salgs- og marketingbranchen. Læs mere om Business Danmark her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *