Står du for næste planlægning i gruppen?

zzxx

Har I prøvet alle klassikerne og magter snart ikke flere ølsmagninger, men vil I gerne ud at prøve noget sjovt og anderledes. prøve noget, hvor I bliver rystet lidt og udfordret.

Det lyder sjovt, så hvorfor ikke gøre det. Måske bliver det taget dårligt imod, at du tager røven på dem alle sammen, måske bliver det en fantastisk dag og aften – i hvert fald har I gode historier samme om det.

Og hjælpen er der til dig, der virkelig bare ikke aner, hvad du skal planlægge næste gang, bare læs videre her.

Ølsmagning kan I altid tage på

Ølsmagning, fodboldkamp, gokart, paintball, vinsmagning, romsmagning, snart kan der ikke smages mere. Det hele flyder sammen, og det er da sjovt, men engang imellem skal der bare noget stærkere til. 

Når man har stået i en vinkælder eller ølkælder en gang før, så føles det, som om man har stået i dem alle sammen. 

Der er en eller anden, som ved en hel masse om øllen, nogle, der går utrolig meget op i det, og dem, der bare keder sig lidt. 

Det er svært at finde en aktivitet, som I alle sammen kommer til at finde lige spændende. Det er dog muligt at finde noget, hvor stort set alle sammen bliver skubbet ud af deres komfortzone.

Hvor de bliver kastet ind i noget, de føler sig sikre i. Her bliver det sjovt, og her glemmer I, at I nogensinde har været i en støvet kælder og smagt ale.

Tag røven på dem

Find en sjov aktivitet for jer alle sammen via et eventbureau. Det kunne være i skulle ud at spille rollespil. Det vil med garanti bringe smilet frem på læberne.
Selvfølgelig vil der være protester, men når I først kommer i gang, er det bare sjovt at rende rundt og leve sig ind i en anden verden. 

Hvis det lyder for eksotisk, kan I tage i et escaperoom og finde ud af, om I på nogen måde kan arbejde sammen. 

Det kunne også være virkelig sjovt med et mordmysterie. Helt ligesom brætspillet bare med rigtige skuespillere og med, hvad der virker som, et rigtigt mordmysterie. Det skal nok tage røven på dem. 

Klik dig ind og find noget, der kunne være særlig interessant for jer. Og lad endelig fantasien fllyve.

En udfordring er altid sjov

Du slipper næsten aldrig helskindet som arrangør til et event. Der vil altid være kynikeren, der bare ikke kan gøres tilfreds. 

Typisk er det han, der vælger den samme aktivitet hver eneste gang, typisk er det svært at tage seriøst. Så kom udover det. Lad hellere de dem, der faktisk hygger sig og ikke er bange for en udfordring, bedømme, hvordan aften er gået for jer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *