par

Hold damen glad!

zzxx

Har du en kvinde i dit liv, så er det en god idé at holde hende glad. Der er flere måder at gøre en kvinde glad på. De handler alle om, at du gør dig nogle tanker om hende og overvejer, hvad hun godt kan lide.

Er hun din kæreste eller kone, din mor eller din søster, så er du mere glad, hvis hun er glad. Forkæl hende lidt, og lad hende være centrum. Vis hende, at du tænker på hende og lægger mærke til hendes ønsker. Så vil hun blive rigtig glad.

Forkæl hende

Du kan vælge at forkæle hende med handlinger. Det kan fx være en massage eller at du tager opvasken. En simpel ting som at lave hende en kop kaffe, imens hun er i gang med noget andet, tæller også.

Alle de små og store tjenester, du gør hende, vil gøre hende mere glad. Hun vil føle sig set, og hun vil føle sig elsket.

Overvej, hvad hun vil blive glad for, at du gør. Det afhænger af, hvem hun er. Er hun din kæreste, og elsker hun massage, så er det en af de ting, du kan gøre. Er hun din kone, og er hun træt af alle de huslige opgaver hele tiden, så tag opvasken eller grib støvsugeren.

Giv gaver

En anden måde at gøre hende glad på er med gaver. Du kan altid finde en anledning til at give en kvinde en gave. Har hun ikke fødselsdag, kan du bare kalde det en fordi-jeg-elsker dig-gave.

gave

Giv hende en god julegave til jul. Med den kan du vise hende, at du lytter og lægger mærke til hende. Du kan give hende noget, hun ønsker sig. Du kan også give hende noget, hun ikke vidste, at hun godt kunne bruge. Lyt til hende igennem hele året, og læg mærke til, om hun nævner noget, der mangler i hendes liv. Kunne en eller anden ting gøre noget nemmere for hende eller give hende glæde?

Kan du give hende en gave, som hun ikke selv har overvejet at sætte på ønskelisten, så vil det virke godt. Det vil vise hende, at du har lagt nogle tanker i gaven.

Lyt til hende

Du behøver ikke at bruge penge eller udføre trælse opgaver for at gøre hende glad. Det vil være godt også at gøre det, men du kan sagtens glæde hende med en lille, nem gerning. Lyt til hende. Det vil få hende til at føle, at du er vigtig for hende, og at du er der for hende.

Lyt til hende, når hun brokker sig over sine kolleger. Vær opmærksom, når hun snakker om sin fritidsinteresse. Prøv at høre alt det, hun siger.

Du behøver ikke at være enig eller at forstå det hele. Bare lyt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *