Brug en hund til at komme i kontakt med dine maskuline sider

zzxx

Er du en moderne og selvbevidst mand, som gerne vil være endnu bedre til at finde i dig selv og være i kontakt med dine maskuline sider? Så er du kommer til det rette sted.

Her kan du nemlig se mere om, hvordan det at få en hund kan hjælpe dig med at se dine maskuline og følsomme sider. En hund kan nemlig både gøre, at du kommer i kontakt med de klassiske maskuline følelser, men du vil også opleve nogle mere følsomme sider af dig selv, hvis du lære at give dig hen til noget andet levende – og det gør dig bestemt ikke mindre maskulin. Se mere her!

En trofast ven gennem tykt og tyndt

Hvis du gerne vil i kontakt med dine maskuline sider, er en hund bestemt ikke nogen tosset ide. Du skal nok ikke vælge den mindste og blødeste hund, hvis du også gerne vil udtrykke maskulinitet overfor andre, men hvis du ser hunden som en måde, hvorpå du også kan komme i kontakt med dine følsomme sider, kan det egentlig være lige meget, hvordan den ser ud.

Det vigtigste er jo bare, at du føler, at hunden kan lære dig noget om at hvile i dig selv, uanset om du er super maskulin eller ej.

En damemagnet

En anden måde, hvorpå en hund kan gøre, at du kommer mere i kontakt med dine maskuline sider, er selvfølgelig ved at lade de kvinder, du er interesseret i se dig med hunden. Rigtig mange kvinder sætter pris på en mand, som kan være sårbar og omsorgsfuld, og det er lige netop sådan, man vil virke, hvis man har en hund, som man går og tager sig af.

Og hvis man er en mand, som bestemt ikke har noget imod kvinder, kan man få meget mere selvtillid og hvile mere i sin manddom, hvis man også får den opmærksomhed fra kvinderne, som man er så glad for.

Så hvis du tænker, at en hund ikke er nogen dårlig måde for dig at komme i kontakt med både din maskuline og mere følsomme sider, så kan du se her og finde ud af alt, hvad du har brug for, hvis du skal være hundeejer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *