Den mandige madlavning findes ikke kun ved grille

zzxx

Den moderne mand kan ofte blive et udtryk associeret med en masse fordømmelse og stereotypiske forstilinger. Sådan behøver det dog ikke være. 

Det skal ikke være et ord, man ikke kan associere sig med, blot fordi nogle har valgt at gradbøje betydningen. En moderne mand er blot en mand, der lever med sin krop og sit hoved i 2020.

Det betyder, at manden ikke går en med oldgammel forståelse af, hvordan et familieliv skal leves. Ikke er bange for at gå i køkkenet. Og ikke er bange for at være blød i den gamle mands øjne.

Sommeren skal ikke styre din tilberedning

Det har længe været sådan for rigtig mange mænd, at deres madlavningsfærdigheder starter og stopper ved grillen. Er det ikke ærgerligt?

Grillen er nok så sjov og underholdende. Men der er noget lidt komisk ved en mand, der griller hele året rundt, for på den måde at kunne forsvare sin hjælp i køkkenet. 

Vi lever ikke i stenalderen længere, at manden ikke kan lave mad, giver tæt på ingen mening. Tænk på det bedste, ypperste og højst rangerede kokke i verden, hvad har de næsten alle sammen til fælles? – de er mænd!

Disse mænd har ikke været bange for, om der nu skulle komme nogen og sige, at deres job eller al den tid, de spenderede i køkkenet, ikke var dem værdigt. 

Disse mænd har været fløjtende ligeglade med, hvad andre gamle mænd har haft af kommentarer. Så selvfølgelig skal du følge deres eksempel og ikke følge et forstenet madlavningssyn. 

Mænd er mestre i et køkken, når først passionen rammer. Og så er der jo en grillfunktion i ovnen, hvis det absolut er nødvendigt.

Kom i køkkenet og oplev den nye verden

Når først du dykker ned i kødgryderne, vil du opdage, hvilken verden der har været gemt lige foran næses på dig. 

Det kan minde om første gang, du tager ud at dykke eller snorkle. Pludselig er der denne nye verden af skønne oplevelser og erfaring under vandet. Under det vand, du har badet i hele dit liv. 

Så på med dykkerbrillerne og få så lavet en lækker svinemørbrad i ovn. Det kunne være, du overrasker dig selv med dine færdigheder.

Belønningen er stor for et godt måltid

Og netop overraskelsen skal du huske på. For det er nu engang sådan, at vejen til et menneskes hjerte er gennem maven. 

Hvis du kokkererer et skønt måltid til dig og konen, er der uden tvivl en, der bliver så glad, at du kan se frem til en belønning. Det forudsætter dog, at du nogenlunde har styr på kødgryderne. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *