Arbejdsbord

Et plankeborde tilfører meget til et rum

zzxx

Et fedt plankebord tilfører rigtig meget til et rum. Det ligemeget om det er en stue, et kontor eller måske i en butik eller en café. Et plankebord ser altid super elegant ud.

Hvad du bør vide om plankeborde
Det siger jo næsten sig selv. Men for a fjerne misforståelser, så er et plankebord et bord, der er lavet af planker fra en specifik træsort. De mest populære er firkantet i forskellige størrelser. Men det er også muligt at få runde plankeborde. Ofte er plankeborde store i størrelserne, så de passer godt til folk, der har meget plads eller i forholdsvis store mødelokaler. Den mest udbredte træsort er egetræ, men der findes rigtig mange muligheder. Få mange flere informationer om plankeborde via https://plankebord.dk/.

Smukt plankebord

Til forskelligt brug

Der er rigtig mange forskellige steder, hvor du med fordel kan indrette med et plankebord. Det mest oplagte er i spisestuer eller -køkkener, hvor der er god plads. Plankeborde er dog også super populære at benytte ved indretningen i professionelle rum som mødelokaler, kontorer eller måske også i butikslokaler. De elegante borde kan give et professionelt look.

Også som sofabord

Endnu en mulighed i forbindelse med din indretning er at supplere med et sofa plankebord. Specielt hvis du allerede har et plankebord som spisebord, så er det oplagt at holde en linje i hele din indretning. Der findes et godt udvalgt at sofa plankeborde, der giv så meget yderligere rustik til dit hjem eller kontor.

Et plankebord er super elegant

Ved at anskaffe dig et plankebord har du sikret dig et bord med stor elegance og dermed også et sikkert kort i din indretning. Plankeborde er bare noget, der signalerer at du har styr på at holde en stil i dit hjem eller i din virksomhed. Alle plankeborde er unikke, du får hurtigt et personligt forhold til det, da det med tien opbygger en patina og så er du sikre på at det aldrig går af mode. Du har med et plankebord en base omkring din indretning og kan så bygge uden om dette. Det er let at kombinere andre lækre ting med et plankebord

Cafebord

Hvad koster et plankebord?

Plankeborde har ry for at være ekstremt dyre. Det er der da også noget om. Kvalitet koster, og det gælder også for plankeborde. Men du skal derfor mere se et køb af et plankebord som en investering i fremtiden. Bordet vil tilfører værdi til din indretning i mange år. Det er i det lys at du skal se dit køb. Er  dit budget begrænset er der dog muligheder for at finde et lækkert plankebord til en acceptabel pris. Brug lidt tid online til at afsøge mulighederne, og du vil helt sikkert finde et plankebord inden for de rammer som du ønsker. Også selvom din økonomi er begrænset

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *