Selvpleje er også for mænd

zzxx

Til tider har det godt kunnet virke som et tabu for mænd at bruge skønhedsprodukter. Men i virkeligheden er der slet ikke noget i vejen med det. Det har længe været naturligt for mænd at bruge diverse remedier i forbindelse med at holde deres skæg pænt. Barberskum og selvfølgelig aftershave, efter at man blev færdig med at barbere sig, har længe været normalt at bruge. 

Og de seneste par år er det blevet endnu mere normalt for mænd at bruge andre skønheds- eller selvplejeprodukter. Cremer til at hjælpe imod tør eller død hud, produkter til manscaping og meget andet er efterhånden blevet normalt for mænd at bruge på nærmest daglig basis, og det er slet ikke et tabu eller mærkeligt at bruge disse produkter som mand.

Kvinder elsker når du tager vare på dig selv

Faktisk burde mænd gå mere op i at bruge skønhedsprodukter og tage mere vare på sig selv. Rigtig mange kvinder finder det nemlig utrolig sexet, når mænd går op i deres egen velfærd og pleje.

Så at gå op i selvpleje som mand er ikke kun noget der kommer dig selv til gode, og får dig til at ligne en voksen, selvsikker, moderne mand. Det er også noget der kommer din partner til gode, og noget der vil blive bemærket, hvis du ikke er i et forhold, men går på dates.

Så gør op med hvad end der holder dig tilbage, så du og dine nærmeste kan nyde godt af det.

Få inspiration til din selvpleje

Hvis du er en af de mænd, der godt kunne tænke sig at gå mere op i sig selv og tage bedre vare på dig selv, men er i tvivl om, hvor du skal starte, så er der heldigvis masser af inspiration at hente. Der er flere steder online, der kan give dig inspiration, så hvis det er det eneste der står i vejen for, at du kommer i gang med din selvpleje så få mere info her og kom godt i gang.

Der er ikke nogen undskyldninger for ikke at komme i gang med din selvpleje og komme til at få det endnu bedre med dig selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *