Disse firmagaver kan du give til dine mandlige arbejdere

zzxx

Det er nemt nok at finde på en række firmagaver til dine kvindelige arbejdere; en god flaske vin og så er den hjemme. Hvilke firmagaver skal man give til sine mandlige arbejdere? I denne artikel får du nogle gode råd til, hvilke gaver du kan give til netop dine mandlige arbejdere her til jul eller påske. Læs med her hvis det har interesse. 

mand og kontor

Ture i byen med drengene

Det kan være en rigtig god ide at give en firmagave til de mandlige arbejdere, som de kan bruge på en tur i byen sammen med drengene. Det kan for eksempel være nogle kuponer for ’biotur for to’ eller lignende som du kan give ud i gave. På den måde kan drengene også vælge at bruge dem sammen med deres kærester, hvis de skulle have lyst til.

Man kan af og til også finde frem til nogle gode kuponer a la ’restaurantbesøg for to’ eller ’weekendophold for to’. Sådanne kuponer er også helt geniale at benytte sig af, da dine mandlige arbejdere dermed helt selv bestemmer hvor de gerne vil benytte dem henne, hvem de gerne vil bruge dem sammen med samt hvornår.

En gave, der kan give dine arbejdere en masse selvbestemmelse, er altid meget god.

Gave

Det gode gamle kaffekrus

Der er naturligvis også altid det gode gamle kaffekrus, som du kan vælge at give væk. Dette er en meget billig og nem løsning. Hvis din virksomhed ikke har givet så meget overskud i år men du alligevel gerne vil give en lille takkegave til dine arbejdere, så er denne gave den perfekte løsning.

Du kan eventuelt få trykt dit firmas logo på kruset. På den måde vil arbejderne altid blive mindet om, hvor det er de har fået dette krus fra. Og hvis de har været glade for gaven vil de blive mindet om denne taknemmelighed, hver gang de benytter det. 

Når du får dit firmas logo trykt på kruset, så gør du også samtidig lidt reklame for firmaet. Alle de mennesker, som arbejderne bruger kruset omkring, vil se logoet og vil dermed blive mindet om eksistensen af dit firma.

Restaurant med kæresten

Vælg selv-firmagaver

Rigtig mange virksomheder vælger også at lave nogle helt andre løsninger for firmagaver, som kører efter ’vælg selv’ princippet. Det kan du også vælge at købe. Princippet er egentlig meget simpelt; du laver en aftale med en bestemt forhandler at dine arbejdere kan vælge et bestemt produkt eller to fra deres brede udvalg.

På denne måde er arbejderne i fuld kontrol over hvad det er de får som firmagave. Og du slipper samtidig med at bryde hovedet mere med det. På den måde er du sikker på at de får en gave de kan bruge og du kan gå i gang med at tænke over andre ting. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *